AGENDA ATELIER BILLIET BRUGGE

Hier ziet u een overzicht van de workshops, activiteiten, lezingen en masterclasses. Klik op de titels voor meer informatie en inschrijvingen.


CHINOISERIE BEHANG (eenmalig)
Chinoiserie Behang
18e eeuwse Chinoiserie in Hof Sebrechts
Omwille van de grote interesse in de korte doe-workshop tijdens OMD 2023 stelde ik een dagprogramma samen die de ruimere context aanhaalt van Chinoiserie in het algemeen en behang in het bijzonder.

In de namiddag gaan we zelf aan de slag met diverse sjablonen en een drukblok om zo zelf een stuk behang te produceren. 

 In navolging van de vele positieve reacties en vragen over mijn Meester-Leerling traject ‘Het ontwerpen van herhalende patronen’ besloot ik om dit intensieve parcours van 2022 op te splitsen in een reeks Masterclasses. De eerste reeks bestaat uit 5 volle lesdagen en start op 11 februari 2024. 


BEZOEK ATELIER BILLIET (eenmalig)
Tijdens deze lezing kom je alles te weten over het ontstaan van Atelier Billiet, welke opdrachten ik uitvoer, samenwerkingen die ik aanga, producten die ik ontwerp en wat mijn inspiratiebronnen zijn.


Pausing Patterns
PAUSING PATTERNS®  (maandelijks)
Meditatieve stilteworkshops voor zij die even op de pauzeknop willen drukken. Door het herhalend plaatsen van een ‘teken’ of anders gezegd een motiefje, kom je volledig tot rust want jouw hand-hoofd co√∂rdinatie wordt (opnieuw) in balans gebracht.

APERITIEF CREATIEF  (maandelijks)
Creatieve workshops voor beginners waar motieven en kleurrijke prints centraal staan. Stap voor stap begeleiding met snelle resultaten. Ook voor zij die nog nooit tekenden!

Naast het vast aanbod hierboven geef ik ook workshops en lezingen op aanvraag. Zowel voor particuliere groepen als voor bedrijven, verenigingen of scholen.

Contacteer mij gerust voor meer informatie en het bespreken van de mogelijkheden.